Työt

Uusi Aalto Waterexpo

Helsingin venenäyttely halusi uudistua. Vakiintunut kävijäkunta ikääntyi, kävijämäärän trendi oli laskeva ja tarjooma sekä ohjelmasisältö toistivat itseään. Haluttiin toteuttaa nuorennusleikkaus ja päivittää venenäyttelyn profiilia.

Kehitimme täysin uudenlaisen tapahtumakonseptin, joka esittelee vesiharrastamisen lajit, tuotteet ja palvelut omana kokemuksellisena tapahtumana perinteisen venenäyttelyn yhteydessä. Uudenlainen tarjonta, välineiden ja lajien kokeilumahdollisuus jättimäisessä altaassa sekä tasokas viihdekattaus freesasi venenäyttelyn konseptia täsmälleen toivotulla tavalla. Vuosi vuodelta kehittynyt Uusi Aalto on tänä päivänä Pohjois-Euroopan johtava vesiharrastamisen indoor -tapahtuma. Pulp vastaa tapahtuman tuotannosta sekä markkinoinnista digikanavissa

Kävijämäärät kääntyivät laskun sijasta kasvuun (2013-2016 +7000 kävijää). Venenäyttelyn kävijäkunnan keski-ikä on laskenut kolmen viimeisen vuoden aikana 6 vuotta (48->42). Uusi veneilevä sukupolvi saatiin liikkeelle. Tavoitettiin uusia vesillä harrastamiseen linkittyviä kohderyhmiä. Tyytyväisyys  venenäyttelyn sisältöön on kasvanut. Kiinnostus venenäyttelyn ohjelmien seuraamista kohtaan on kasvanut. Kiinnostus vesiharrastamisen erikoistapahtumaa Waterexpoa kohtaan on kasvanut tasaisesti. Waterexpon ensisijaiseksi messuille saapumisen syyksi ilmoittaneiden kävijöiden lukumäärä on kasvanut joka vuosi. Venenäyttelyn tunnettuus on kasvanut. Venenäyttelyn sosiaalisen median kanavien seuraajamassa on kasvanut.

Uusi Aalto Venemessut Facebook-sivuille.

 

Case video – Uusi Aalto

Vene Båt Uusi Aalto 2017

Näin rakennettiin Uusi Aalto 2016

OTA YHTEYTTÄ