Hae meille töihin

Tällä hetkellä etsimme

MYYNTIHENKISIÄ KAHVIASIANTUNTIJOITA

Työskentelet jälleenmyyjien myymälöissä erillisellä pisteellä päävastuunasi erityisesti tuotemyynti ja -esittely. Pidät myös huolen raportoinnista sekä työpisteen edustavuudesta. Etsimämme henkilöt nauttivat aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja haluavat jatkuvasti kehittyä myyjinä.

Jotta voisit työskennellä kahviasiantuntijana, tarjoamme koulutusprosessin, jonka voi useimmissa tapauksissa suorittaa omalla asuinpaikkakunnallaan. Koulutuksella varmistamme, että sinulla on tarvittavat tiedot ja pätevyys onnistua kahviasiantuntijan ja myynnin tehtävissä.

Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti keikkaluontoisesti.

Sinulta toivomme itsenäistä ja vastuullista otetta työskentelyyn, loistavia vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta ja intohimoa kahvia sekä myyntityötä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta myynnistä ja promootioista.

Haluatko kehittää itseäsi myyjänä ja ryhtyä kahviasiantuntijaksi?

Hakeaksesi paikkaa, täytä alla oleva hakulomake edetäksesi hakuprosessissa: 

Haluatko kahviasiantuntijaksi? Täytä hakemuslomake tästä!

Muistathan lomakkeen täytön jälkeen lähettää myös kuvasi osoitteeseen rekry@pulp.fi, otsikkona "Kahviasiantuntija NIMESI / Kuva"

Lisätiedot: laura.laitasalo@pulp.fi

 


INNOSTAVIA PROMOOTTOREITA

Haemme koko ajan kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä ja tuloshakuisia promoottoreita.

Etsimme aktiivisia ja ahkeria persoonia, jotka saavat vietyä viestin perille vaikeissakin tilanteissa ja haastavissa ympäristöissä. Menestyäksesi promoottorina olet sosiaalinen, myyntiorientoitunut, innostunut työstäsi ja aina halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme vauhdikkaita ja vaihtelevia projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen tuntipalkkauksen sekä työilmapiirin jossa on helppo viihtyä! Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Hakeaksesi paikkaa, täytä alla oleva hakulomake edetäksesi hakuprosessissa: 

Haluatko Pulpilaiseksi? Täytä hakemuslomake tästä!

Muistathan lomakkeen täytön jälkeen lähettää myös kuvasi osoitteeseen rekry@pulp.fi, otsikkona "Pulpilaiseksi NIMESI / Kuva"

Lisätiedot: laura.laitasalo@pulp.fi


 

 

OTA YHTEYTTÄ