TULE MEILLE TÖIHIN

Oletko sinä etsimämme Art Director?

Pulp Agency on yksi maan johtavista live communications ja tapahtuma-alan osaajista. Intohimomme on luoda menestystarinoita asiakkaillemme, maailman muuttuessa alati kasvaen ja kehittyen. Sijaitsemme Helsingin Lauttasaaressa, jossa meillä on myös TV-tasoinen studio erilaisiin virtuaalilähetyksiin. Työskentelemme lukuisten Suomen ykkösbrändien parissa.

Nyt haemme yhdeksi avainpelaajaksemme Art Directoria, jolla on vahvaa osaamista visuaalisesta suunnittelusta ja identiteeteistä sekä myös artwork-tuotannon vaatima tarkka silmä. Luovana tapahtumatoimistona teemme paljon tilasuunnittelua, identiteettejä sekä erilaisia materiaaleja digitaaliseen ympäristöön.

Hallitset tarvittavat suunnittelutyökalut, nautit haasteista ja uuden oppimisesta, ja olet valmis heittämään itsesi likoon parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi. Seuraat virtauksia ja koet olevasi kulttuurillisesti herkkä erilaisille kohderyhmille.

Tarjoamme kiinnostavan, ammatillista kasvuasi tukevan työympäristön, jonka rennossa ja eteenpäin katsovassa ilmapiirissä pääset toteuttamaan luovuuttasi monin eri tavoin, suunnitellen kampanjoita huippubrändeille niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Pääset kasvamaan myös esimerkiksi konseptisuunnittelun ja palvelumuotoilun saroilla. 

Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemus palkkatoivomuksen ja CV:n kera osoitteeseen rekry@pulpagency.com 22.4.2022 mennessä. 

Pyrimme palkkaamaan sopivimman kandidaatin mahdollisimman pian.

Pulp Agency:n Brändilähettiläs haku on auki!
Oletko se sinä?

Sinustako uusi brändiasiantuntijamme?

 

Homma on sinua varten, jos olet asiakaspalveluhenkinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja iloinen persoona.

Työtehtäväsi koostuvat pääosin tuote-esittelystä, myynnistä ja asiakaspalvelusta. Asiakaspalveluhenkisyys, hyvä tilannetaju sekä ongelmanratkaisukyky ovat avainkortteja menestymiseen tässä työtehtävässä.

Esittelemäsi tuotteet ovat osa sähkösavuketuoteperhettä.

Sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus esimerkiksi promootio- tai asiakaspalvelutyöstä. Olet täysi-ikäinen, ajokortti on plussaa. Työpaikat sijoittuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulle, mutta tehtävässä tarvitaan myös valmiutta työskennellä vaihtuvissa työpisteissä: pop-upeissa, messuilla, laivoilla ja festareilla ympäri Suomea.

Tehtävään haetaan useampaa työntekijää ja tunteja tehtävässä on tarjolla sekä osa-aikaisesti että kokoaikaisemmin, vähintään 8 tuntia ja enintään 40 tuntia viikossa. Kerrothan hakemuksessasi, mihin tuntimäärään pystyt sitoutumaan. Tehtävä alkaa kevään aikana kauppakeskuksissa sijaitsevilla pop-upeilla.

Sinulla on mahdollisuus tehdä myös muita promootiokeikkoja kanssamme.


Hae rohkeasti työpaikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@duunia.works

‍Myy itsesi meille kuvallisella esittelyllä, jossa kerrot kokemuksestasi, minkälainen promoottori olisit ja miten pystyt sitoutumaan tehtävään.

Voit halutessasi laittaa esittelyn myös Whatsappilla numeroon 050 553 7988  

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, olethan siis nopea!


Lisätietoja tehtävästä saat Johannalta,
johanna@duunia.works
050 553 7988

 

PULPIN KEVÄTREKRY 2022 NYT KÄYNNISSÄ

Haemme asiakaspalvelijoita ja myyjiä koko ajan kasvavaan joukkoomme.  

Etsimme reippaita ja myyntihenkisiä tekijöitä, jotka saavat vietyä viestin perille. Jos olet kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä ja olet luonteeltasi tuloshenkinen tämä työ on kuin tehty sinulle. 

Menestyäksesi tehtävissä olet tuumasta toimeen -tyyppi, jolta ei positiivista asennetta ja ongelmanratkaisukykyä puutu. Olet haka sosiaalisissa tilanteissa ja osaat vilpittömästi kuunnella asiakasta ja hänen tarpeitaan. Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtäviin. Tärkeintä on asenne ja luontainen kiinnostuksesi työstä asiakaspinnassa. Tarjoamme projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen palkkauksen ja työilmapiirin jossa draivia.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit itsesi ilmoituksemme tyypiksi tee hakemus samantien ja hyppää mukaan!  

Vakuuta meidät kyvyistäsi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen johanna@duunia.works

Myyntihenkisiä kahviasiantuntijoita

Työskentelet Nespresso- jälleenmyyjien myymälöissä erillisellä pisteellä päävastuunasi erityisesti tuotemyynti ja -esittely. Pidät myös huolen raportoinnista sekä työpisteen edustavuudesta. Etsimämme henkilöt nauttivat aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja haluavat jatkuvasti kehittyä myyjinä.

Jotta voisit työskennellä Nespresso- kahviasiantuntijana, tarjoamme koulutusprosessin, jonka voi useimmissa tapauksissa suorittaa omalla asuinpaikkakunnallaan. Koulutuksella varmistamme, että sinulla on tarvittavat tiedot ja pätevyys onnistua kahviasiantuntijan ja myynnin tehtävissä.

Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti keikkaluontoisesti, mutta pääosin vuorot painottuvat loppuviikoille ja viikonlopuille. Joulusesongilla vuoroja on koville tekijöille luvassa täyspäiväisesti.  Peruspalkan lisäksi työstä maksetaan bonuksia myyntionnistumisen mukaan. 

Sinulta toivomme itsenäistä ja vastuullista otetta työskentelyyn, loistavia vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta ja intohimoa kahvia sekä myyntityötä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta myynnistä ja promootioista.

Haluatko kehittää itseäsi myyjänä ja ryhtyä kahviasiantuntijaksi?

Lähetä meille hakemus osoitteeseen johanna@duunia.works