tule meille töihin

Tällä hetkellä etsimme

Pulpin kesärekry 2021 on nyt käynnissä

Haemme koko ajan kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä ja tuloshakuisia promoottoreita.

Etsimme aktiivisia ja ahkeria persoonia, jotka saavat vietyä viestin perille vaikeissakin tilanteissa ja haastavissa ympäristöissä. Menestyäksesi promoottorina olet sosiaalinen, myyntiorientoitunut, innostunut työstäsi ja aina halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme vauhdikkaita ja vaihtelevia projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen tuntipalkkauksen sekä työilmapiirin jossa on helppo viihtyä! Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti parempiin tuloksiin. Menestyäksesi Pulpilaisena olet reippaan rempseä tuumasta toimeen tyyppi, jolta ei iloista asennetta ja ongelmanratkaisukykyä puutu. Olet oikea haka sosiaalisissa tilanteissa ja osaat vilpittömästi kuunnella asiakasta ja hänen tarpeitaan. 

Ensisijaisesti haemme promoottoreita Specsaversin tiimiimme seuraavissa kaupungeissa: Rovaniemi, Oulu, Jyväskylä, Kouvola, Lahti ja Porvoo.

Pulpilaisena sinulla on tottakai mahdollisuus päästä muillekin huikeille promokeikoillemme kesällä, sekä myöskin kesän jälkeen. Promootiot ovat myös oiva valinta, jos haluat syksyllä esimerkiksi tienata opintojen ohella. 
 

Vakuuta meidät kyvyistäsi alla olevan hakulomakkeen kautta. 

Haluatko Pulpilaiseksi? Täytä hakemuslomake tästä!

Muistathan lomakkeen täytön jälkeen lähettää myös kuvasi osoitteeseen rekry@pulp.fi, otsikkona “Pulpilaiseksi NIMESI / Kuva”

Lisätiedot: hrkoordinaattori@pulp.fi 

Myyntihenkisiä kahviasiantuntijoita

Työskentelet Nespresso- jälleenmyyjien myymälöissä erillisellä pisteellä päävastuunasi erityisesti tuotemyynti ja -esittely. Pidät myös huolen raportoinnista sekä työpisteen edustavuudesta. Etsimämme henkilöt nauttivat aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja haluavat jatkuvasti kehittyä myyjinä.

Jotta voisit työskennellä Nespresso- kahviasiantuntijana, tarjoamme koulutusprosessin, jonka voi useimmissa tapauksissa suorittaa omalla asuinpaikkakunnallaan. Koulutuksella varmistamme, että sinulla on tarvittavat tiedot ja pätevyys onnistua kahviasiantuntijan ja myynnin tehtävissä.

Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti keikkaluontoisesti, mutta pääosin vuorot painottuvat loppuviikoille ja viikonlopuille. Joulusesongilla vuoroja on koville tekijöille luvassa täyspäiväisesti.  Peruspalkan lisäksi työstä maksetaan bonuksia myyntionnistumisen mukaan. 

Sinulta toivomme itsenäistä ja vastuullista otetta työskentelyyn, loistavia vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta ja intohimoa kahvia sekä myyntityötä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta myynnistä ja promootioista.

Haluatko kehittää itseäsi myyjänä ja ryhtyä kahviasiantuntijaksi?

Hakeaksesi paikkaa, täytä alla oleva hakulomake edetäksesi hakuprosessissa:

Haluatko kahviasiantuntijaksi? Täytä hakemuslomake tästä!

Muistathan lomakkeen täytön jälkeen lähettää myös kuvasi osoitteeseen rekry@pulp.fi, otsikkona “Kahviasiantuntija NIMESI / Kuva”

Lisätiedot: hrkoordinaattori@pulp.fi