TULE MEILLE TÖIHIN

Tällä hetkellä etsimme

PULPIN SYYSREKRY 2021 ON NYT KÄYNNISSÄ​

Haemme asiakaspalvelijoita ja myyjiä koko ajan kasvavaan joukkoomme.  

Etsimme reippaita ja myyntihenkisiä tekijöitä, jotka saavat vietyä viestin perille. Jos olet kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä ja olet luonteeltasi tuloshenkinen tämä työ on kuin tehty sinulle. 

Menestyäksesi tehtävissä olet tuumasta toimeen -tyyppi, jolta ei positiivista asennetta ja ongelmanratkaisukykyä puutu. Olet haka sosiaalisissa tilanteissa ja osaat vilpittömästi kuunnella asiakasta ja hänen tarpeitaan. Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtäviin. Tärkeintä on asenne ja luontainen kiinnostuksesi työstä asiakaspinnassa. Tarjoamme projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen palkkauksen ja työilmapiirin jossa draivia.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit itsesi ilmoituksemme tyypiksi tee hakemus samantien ja hyppää mukaan!  

Vakuuta meidät kyvyistäsi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen johanna@duunia.works

Myyntihenkisiä kahviasiantuntijoita

Työskentelet Nespresso- jälleenmyyjien myymälöissä erillisellä pisteellä päävastuunasi erityisesti tuotemyynti ja -esittely. Pidät myös huolen raportoinnista sekä työpisteen edustavuudesta. Etsimämme henkilöt nauttivat aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja haluavat jatkuvasti kehittyä myyjinä.

Jotta voisit työskennellä Nespresso- kahviasiantuntijana, tarjoamme koulutusprosessin, jonka voi useimmissa tapauksissa suorittaa omalla asuinpaikkakunnallaan. Koulutuksella varmistamme, että sinulla on tarvittavat tiedot ja pätevyys onnistua kahviasiantuntijan ja myynnin tehtävissä.

Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti keikkaluontoisesti, mutta pääosin vuorot painottuvat loppuviikoille ja viikonlopuille. Joulusesongilla vuoroja on koville tekijöille luvassa täyspäiväisesti.  Peruspalkan lisäksi työstä maksetaan bonuksia myyntionnistumisen mukaan. 

Sinulta toivomme itsenäistä ja vastuullista otetta työskentelyyn, loistavia vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta ja intohimoa kahvia sekä myyntityötä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta myynnistä ja promootioista.

Haluatko kehittää itseäsi myyjänä ja ryhtyä kahviasiantuntijaksi?

Lähetä meille hakemus osoitteeseen johanna@duunia.works