TULE MEILLE TÖIHIN

Tällä hetkellä etsimme

AV-TEKNIKKO

Pulp on nykyaikainen tapahtumatoimisto, joka tuottaa vaikuttavia tekoja niin fyysisessä kuin virtuaalisessa maailmassa. Toimintamme keskiössä ovat asiakkaan ja heidän asiakkaansa tarpeiden ymmärtäminen, luovuus sekä osaamisemme jatkuva kehittäminen. Tyytyväiset asiakkaamme äänestivät Pulpin Vuoden toimisto 2021 -kilpailun tapahtumatoimistosarjan ykkössijalle.

Virtuaalikohtaamiset ovat osoittaneet vahvuutensa viestinnän ja vaikuttamisen kanavana ja uskomme, että näitä vahvuuksia asiakasyrityksemme tulevat hyödyntämään myös jatkossa. Uusi aikakausi on alkanut, mikä on kiehtovaa meille kaikille.

Nyt etsimme kokenutta av-teknikkoa studiotiimiimme tekemään eturivin suomalaisille ja kansainvälisille brändeille vaikuttavia tekoja.

Hallitset / osaat…

  • Videon ja grafiikan ohjaamisen, sinulla on kokemusta softapohjaisista LIVE kuvan- ja grafiikanohjauksen työkaluista (esim. vMix, OBS tai muut integroidut hardware & software ammattistudiolaitteistot)
  • Studioympäristön audiotekniikan (äänipöydän ja mikkien käyttö)
  • Valaisun (hyvä lisä, ei vaatimus)
  • Robocam (hyvä lisä, ei vaatimus)

Tehtävänäsi on…

  • Vastata projektien teknisestä tuotannosta
  • Kehittää tuotannon prosesseja parempien tulosten ja tehokkuuden saavuttamiseksi

Odotamme, että…

  • Olet ongelmien ratkoja: sinulla on organisointikykyä, intohimoa ja sitkeyttä tarttua pieniinkin asioihin ja viedä asioita maaliin
  • Hallitset sekä suomen että englannin kielen, suullisesti ja kirjallisesti
  • Olet positiivinen dynamo: innostut uusista toimeksiannoista ja ihmisistä

Jos tunnistat itsessäsi yllämainitut ominaisuudet, niin tartu hetkeen ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista osoitteeseen. johanna@duunia.works

Aloitamme keskustelut välittömästi sopivien hakijoiden kanssa. Jos haluat lisätietoja pestiin liittyvissä asioissa, tartu luuriin ja soita

Pulpin toimarille Kari Haapalaiselle numeroon 040-746 4419

 

PULPIN KEVÄTREKRY 2022 NYT KÄYNNISSÄ

Haemme asiakaspalvelijoita ja myyjiä koko ajan kasvavaan joukkoomme.  

Etsimme reippaita ja myyntihenkisiä tekijöitä, jotka saavat vietyä viestin perille. Jos olet kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä ja olet luonteeltasi tuloshenkinen tämä työ on kuin tehty sinulle. 

Menestyäksesi tehtävissä olet tuumasta toimeen -tyyppi, jolta ei positiivista asennetta ja ongelmanratkaisukykyä puutu. Olet haka sosiaalisissa tilanteissa ja osaat vilpittömästi kuunnella asiakasta ja hänen tarpeitaan. Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtäviin. Tärkeintä on asenne ja luontainen kiinnostuksesi työstä asiakaspinnassa. Tarjoamme projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen palkkauksen ja työilmapiirin jossa draivia.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit itsesi ilmoituksemme tyypiksi tee hakemus samantien ja hyppää mukaan!  

Vakuuta meidät kyvyistäsi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen johanna@duunia.works

Myyntihenkisiä kahviasiantuntijoita

Työskentelet Nespresso- jälleenmyyjien myymälöissä erillisellä pisteellä päävastuunasi erityisesti tuotemyynti ja -esittely. Pidät myös huolen raportoinnista sekä työpisteen edustavuudesta. Etsimämme henkilöt nauttivat aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja haluavat jatkuvasti kehittyä myyjinä.

Jotta voisit työskennellä Nespresso- kahviasiantuntijana, tarjoamme koulutusprosessin, jonka voi useimmissa tapauksissa suorittaa omalla asuinpaikkakunnallaan. Koulutuksella varmistamme, että sinulla on tarvittavat tiedot ja pätevyys onnistua kahviasiantuntijan ja myynnin tehtävissä.

Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti keikkaluontoisesti, mutta pääosin vuorot painottuvat loppuviikoille ja viikonlopuille. Joulusesongilla vuoroja on koville tekijöille luvassa täyspäiväisesti.  Peruspalkan lisäksi työstä maksetaan bonuksia myyntionnistumisen mukaan. 

Sinulta toivomme itsenäistä ja vastuullista otetta työskentelyyn, loistavia vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta ja intohimoa kahvia sekä myyntityötä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta myynnistä ja promootioista.

Haluatko kehittää itseäsi myyjänä ja ryhtyä kahviasiantuntijaksi?

Lähetä meille hakemus osoitteeseen johanna@duunia.works