TULE MEILLE TÖIHIN

sinustako pulpilainen?

Haemme asiakaspalvelijoita ja myyjiä koko ajan kasvavaan promoottorien joukkoomme.

Etsimme reippaita ja myyntihenkisiä tekijöitä, jotka saavat vietyä viestin perille. Jos olet kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä ja olet luonteeltasi tuloshenkinen tämä työ on kuin tehty sinulle. 

Menestyäksesi tehtävissä olet tuumasta toimeen -tyyppi, jolta ei positiivista asennetta ja ongelmanratkaisukykyä puutu. Olet haka sosiaalisissa tilanteissa ja osaat vilpittömästi kuunnella asiakasta ja hänen tarpeitaan. Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtäviin. Tärkeintä on asenne ja luontainen kiinnostuksesi työstä asiakaspinnassa. Tarjoamme projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen palkkauksen ja työilmapiirin jossa on draivia.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit itsesi ilmoituksemme tyypiksi tee hakemus samantien ja hyppää mukaan!  

Vakuuta meidät kyvyistäsi täyttämällä hakemuslomakkeemme alla olevasta linkistä:
 
 Muista lähettää lomakkeen jälkeen vielä kuvasi otsikolla “Pulpilaiseksi NIMI” osoitteeseen rekry@pulp.fi
 
 

Pulp Agency:n Brändilähettiläs haku on auki!
Oletko se sinä?

Sinustako uusi brändiasiantuntijamme?

 

Homma on sinua varten, jos olet asiakaspalveluhenkinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja iloinen persoona.

Työtehtäväsi koostuvat pääosin tuote-esittelystä, myynnistä ja asiakaspalvelusta. Asiakaspalveluhenkisyys, hyvä tilannetaju sekä ongelmanratkaisukyky ovat avainkortteja menestymiseen tässä työtehtävässä.

Esittelemäsi tuotteet ovat osa sähkösavuketuoteperhettä.

Sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus esimerkiksi promootio- tai asiakaspalvelutyöstä. Olet täysi-ikäinen, ajokortti on plussaa. Työpaikat sijoittuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulle, mutta tehtävässä tarvitaan myös valmiutta työskennellä vaihtuvissa työpisteissä: pop-upeissa, messuilla, laivoilla ja festareilla ympäri Suomea.

Tehtävään haetaan useampaa työntekijää ja tunteja tehtävässä on tarjolla sekä osa-aikaisesti että kokoaikaisemmin, vähintään 8 tuntia ja enintään 40 tuntia viikossa. Kerrothan hakemuksessasi, mihin tuntimäärään pystyt sitoutumaan. Tehtävä alkaa syksyn aikana kauppakeskuksissa sijaitsevilla pop-upeilla.

Sinulla on mahdollisuus tehdä myös muita promootiokeikkoja kanssamme.

Hae rohkeasti työpaikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekry@pulp.fi

‍Myy itsesi meille kuvallisella esittelyllä, jossa kerrot kokemuksestasi, minkälainen promoottori olisit ja miten pystyt sitoutumaan tehtävään.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, olethan siis nopea!

Lisätietoja tehtävästä saat:
rekry@pulp.fi