Sanoma Pro Balanssi

 

Balanssi-virtuaalitapahtumat on luotu yhteydenpitoon digitaalisten oppimis- ja opetusratkaisujen tärkeimmän kohderyhmän, opettajien, kanssa. Tapahtumissa on lanseerattu oppimateriaaleja ja opastettu niiden käytössä. Tilaisuuden ovat toimineet myös palautekanavana, sillä mukana ovat oppimateriaalien tekijät. Tilaisuuksissa opettajat ovat saaneet myös inspiraatiota opettamiseen, oppimiseen ja omaan elämään lähetyksissä vierailevien huippuvieraiden toimesta. Rennoilla, arjen ajankohtaisissa aiheissa kiinni olevilla alustuksilla ja paneeleilla studiossa on onnistuttu luomaan intiimi ja keskusteleva ilmapiiri. Pulpin omalla studiolla toteutetuissa tilaisuuksissa linjoilla on ollut parhaimmillaan tuhat ihmistä.

“Kiitos paljon mahdollisuudesta osallistua. Kiva, että opettajien työssä jaksaminen kiinnostaa Sanoma Prota”.

“Hieno tunteita ja ajatuksia herättävä juttu. Opettajille sopiva. Kiitos”. 

“Mukavan rento ja inspiroiva luento. Jälkikeskustelukin oli hyvin ohjattua ja pysyi aikataulussa. Näitä lisää!”. 

“Erinomainen aihe ja puhuja. Keskustelu lopussa oli myös hyvä yhteenveto aiheelle. Aion jatkossakin osallistua Balanssi-tilaisuuksiin. Kiitos!”

“Ihan loistava puheenvuoro. Yksi parhaimpia työhön liittyviä tilaisuuksia, mitä olen kuunnellut. Ilta-aikaan tällaiseen on aikaa keskittyä ja nyt kyllä osui ja upposi. Huipputyyppi! Myös loppukeskustelu oli erittäin hyvä. Iso kiitos!”