Sairaanhoitajaliiton virtuaalitapahtuma

Saimme kunniatehtävän suunnitella Sairaanhoitajaliitolle virtuaalitapahtuman, jonka keinoin haluttiin osoittaa arvostusta ja kiittää sairaanhoitajia heidän arvokkaasta työstään – etenkin näinä vaikeina aikoina. Samalla haluttiin juhlia Sairaanhoitajaliiton 95 -vuotista taivalta. 

Ohjelmasisällön suunnittelun ytimessä olivat luonnollisesti suomalaiset sairaanhoitajat. Ohjelman tuli olla mielenkiintoista ja relevanttia erilaisille persoonille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Oli myös tärkeää löytää oikeat tavat osallistaa kohderyhmää, aikaansaada vuorovaikutusta ja kasvattaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ohjelmaan haluttiin tottakai ripaus arvokkuutta juhlavuoden kunniaksi.  

Sairaanhoitajien VIP-ilta toteutettiin suorana lähetyksenä talk show -formaatilla. Se piti sisällään yhdistelmän viihdettä, asiaa ja yllätyksiä. Tunnin mittainen livelähetys tavoitti monituhatpäisen yleisön Suomen ohella Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Osallistamalla kohderyhmää jo ennen tapahtumaa kasvatimme kiinnostusta ja odotusarvoa. Lähetyksen aikana yleisö otettiin mukaan virtuaalisten ja fyysisten aktivointien sekä äänestysten ja chatin muodoissa. Lämminhenkinen virtuaalitapahtuma kosketti niin kohderyhmää kuin ohjelman tekijöitä ja osoitti, että myös virtuaalisesti on mahdollista rakentaa välitön tunnelma ja saada yleisö aidosti mukaan.