Neste x Antti Autti - Ainoa suunta on eteenpäin
Vuoden sponsorointiteko 2017

Neste on Antti Autin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Sponsorointi alkoi 2012 Antin siirryttyä kilpauralta vapaalaskijaksi. Antin aidon persoonan ja edelläkävijätarinan kautta Neste puhuttelee markkinoinnissaan nuorisokohderyhmää. Sponsorikumppanit jakavat “Ainoa suunta on eteenpäin” -lupauksen kaikessa yhteisessä tekemisessä. 
 
“Voittaneessa sponsoroinnissa korostuivat aidon yhdessä tekemisen lisäksi rohkeus ja yllätyksellisyys, joita ei äkkiseltään kansainväliseltä suuryrityksen ja yksilölajin extreme-urheilijan suhteeseen voi liittää. Lähes välittömästi olivat tunnistettavissa myös vaikuttava yhteisten arvojen kommunikointi ja suhteen monipuolinen jalkauttaminen. Lisäksi yhteistyötä oli tehty pitkäjänteisesti jo usean vuoden ajan, jolloin mielikuvallinen assosiaatio Nesteen ja Autin sekä lajinsa välillä vahvistuu”, kommentoi Sponsorointi & tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtaja Risto Oksanen raadin perusteluja. 
 
Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi kehuu yhteistyön sujuvuutta ja tuloksellisuutta. “Tämä on upea tunnustus pitkäjänteiselle sponsorointiyhteistyölle, joka on ajan myötä vahvistunut. “Ainoa suunta on eteenpäin” -tarinankerronta on syventynyt turvallisuudesta ja ilmastonmuutoksesta viestimiseen, jotka ovat kulmakiviä sekä Nesteen liiketoiminnassa että lumilautailussa. Antin kanssa yhteistyö on ollut huikea matka, joka on vahvistanut Nesteen mielikuvaa erityisesti kotimaisena, korkealaatuisena, luotettavana ja vastuullisena edelläkävijänä”. 
 
Myös Antti Autti iloitsee palkinnosta. “Voitto tuntuu todella hyvältä! Olemme tehneet työtä aidosti yhdessä. Määrittelimme mitä yhteistyö voi yksilöurheilijan ja ison firman välillä parhaimmillaan olla. Minusta tämä palkinto on hieno esimerkki siitä, että on tärkeää ymmärtää, mitkä asiat yhteistyössä merkkaavat! On todella hienoa, että lajini luova puoli saa tällaisen tunnustuksen. Juuri lumilautailijat ja action sports -ammattilaiset ovat olleet pitkään edelläkävijöitä sisällöntuottamisessa”. 
 
Nesteen ja Autin teko kilpaili Suomen edustajana Euroopan parhaan sponsoroinnin tittelistä Euroopan sponsorointiyhdistyksen (ESA) The Best of European Awards gaalassa Lontoossa. 
Neste_Pulp_Vuodensponsorointiteko