Neste MY Diesel Neste palvelutankkaajat

Neste lanseerasi 100% jätteistä ja tähteistä valmistetun Neste MY uusiutuvan dieselin vuoden 2017 alussa. Neste halusi kertoa uudesta polttoaineesta autoilijoille ja mikä olisikaan siihen parempi paikka kuin Neste huoltoasemat joissa ko. polttoainetta oli tarjolla.

Koulutimme 35 promoottoria palvelutankkaajiksi, jotka jalkautuivat asemille kertomaan uutuudesta ja luonnollisesti auttoivat asiakkaita tankkauksessa. Tavoitteena oli saada mahdollisimman moni dieselauton kuljettaja kokeilemaan uutta puhtaampaa vaihtoehtoa. Vaikka hinta oli hieman kalliimpi kuin muut diesel laadut, saimme yli puolet dieselautojen kuskeista valitsemaan uutuusvaihtoehdon.

Tankkausten aikana oli hyvä keskustella asiakkaiden kanssa Neste MY’stä, teimmekin pienen markkinatutkimuksen missä kartoitimme kuluttajien reaktioita uutuuspolttoaineeseen. Teimme kattavan raportin tutkimuksesta asiakkaalle, joka sai paljon arvokasta tietoa palvelutankkaajilta. Myös huoltamoyrittäjät olivat erittäin tyytyväisiä promoottoreihimme ja generoimaamme myynnin nousuun.