Cambridge Ohjelma – Jarmo vs. Aika

Cambridge Ohjelma on tehokas ja turvallinen painonpudotus ja –hallintaohjelma. Näyttelijä Jarmo Mäkinen ilmoitti halustaan laihduttaa Cambridge Ohjelman avulla. Päätettiin tehdä Jarmon laihdutusprojektista julkinen, koko some-kansan show. Hyvin menestyneen edellisen kampanjan myötä tavoittelimme edelleen lisää tunnettuutta ja vahvistaa hyvän tuotteen luotettavuusmielikuvaa. Koska edellinen kampanja tuotti noin 1000:sta liidistä noin 800 uutta asiakasta, asetimme nyt tavoitteeksemme hankkia entistä enemmä liidejä ja uusia asiakkaita. Näytimme videosarjassa kansalle tarina, miten Jarmo Mäkinen laihdutti Cambridge Ohjelman avulla helposti ja turvallisesti 10 viikossa 20 kg. Kiriapua onnistumiselle antoi liian pieni rooliasu, johon Jarmo Mäkisen tuli mahtua oratorion ensi-iltaan mennessä. Simppelillä kampanjalla tyrmäävä tulos. Näin se tehtiin:
  • Kampanjasuunnitelma medioina Facebook, Sanoma Optimizer –digibannerit sekä Jarmo mahtuu laskeutumissivu Cambridge Ohjelman verkkosivuston oheen.
  • 5 kpl Jarmo mahtuu –tarinavideoita koko 10 viikon laihdutusmatkan ajalta.
  • Lasketumissivu, josta löytyi syvempää tietoa Cambridge Ohjelmasta. Sinne pystyi jättämään yhteystietonsa ja osallistumaan kilpailuun. Pääpalkintona 3 kpl Cambridge Ohjelmia.
  • Innostavat sisäisen markkinoinnin videot valmentajille. Videoissa kerrottiin kampanjan tarkoitus ja tavoitteet sekä innostettiin valmentajia ottamaan yhteyttä lämpimiin liideihin.
Kampanjan aikana saavutettiin huikeat 4600 lämmintä liidiä. Yksi 100 viikon Cambridge Ohjelma on noi 1000 euron arvoinen. Joten liideissä piilee 4,6 milj .euron potentiaali. Liideistä jokaisella on motiivi laihduttaa kun hen kerran ovat osallistuneet kisaan, jonka palkintona on laihdustusohjelma. Jarmo Mäkinen on antanut lukuisia haastatteluja niin printtimedoihin kuin televisioon kertomassa Cambridge Ohjelmasta ja 20 kg kevyemmästä itsestään.

Katso video: Jarmo vs. Aika