Palvelut

Jakelutiemarkkinointi

Varmista, että tuotteesi ja palvelusi saa arvoisensa huomion, siitä kiinnostutaan ja se käy kaupaksi. Mittaamme vuosittain lähes 2.5 miljoonaa kohtaamista. Tutkimme ja kehitämme kohtaamisten vaikuttavuutta, jotta asiakkaamme saavuttaisivat parempia tuloksia samassa ajassa ja samalla rahalla.

Tapahtumat

Onnistuneen tapahtuman hyvän ilmapiirin, tunnelman ja toimivuuden taustalla on otettu huomioon lukuisia pieniä yksityiskohtia. Kaikkien yksityiskohtien on toimittava saumattomasti, jotta saavutetaan tapahtumalle asetetut tavoitteet.

Virtuaalitapahtumat

Virtuaalitapahtuman keinoin luomme asiakkaillemme aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kohdata omia kohderyhmiään ja tehdä heihin vaikutuksen yllättävällä, inspiroivalla ja vastaanottajaa kunnioittavalla tavalla. Tiloihimme rakennetut kaksi hyvin varusteltua studiota mahdollistavat liiketoimintasi kasvattamisen niin täällä kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Messut

Tarkoituksenmukainen messuratkaisu tarvitsee tuekseen hiotun messustrategian, jolla varmistamme, että saamme yrityksesi osastolle pääsääntöisesti haluttua ostavaa kohderyhmää, saamme myyntikeskustelua aikaiseksi sekä kerättyä liidejä jälkimarkkinointia ja myyntiä varten.