TULE MEILLE TÖIHIN

sinustako pulpilainen?

Haemme jatkuvasti uusia lahjakkaita työntekijöitä palvelukseemme niin kokoaikaiseen suhteeseen kuin freelancereiksi erilaisiin tehtäviin.

Kerro mikä on juuri sinun supervoimasi, ja miksi soveltuisit hyvin dynaamiseen ja alati uusia haasteita tarjoavaan työympäristöön Suomen johtavassa vaikuttavien kohtaamisten tapahtumatoimistossa – ja voit saada paikan alan näköalapaikalta!

Lähetä vapaa hakemuksesi osoitteeseen rekry@pulp.fi

Etsimme freelance-tuottajia, tuotantopäälliköitä ja runnereita

Pulpin syksy näyttää mukavan kiireiseltä ja tarvitsemme lisää käsiä viemään läpi projekteja niin kuluttaja- kuin B2B-puolella. 
Juuri nyt haemme energistä, ratkaisukeskeistä ja asiansa osaavaa freelance-tuottajaa, tuotantopäällikköä tai runneria.
Ilmianna itsesi ja liity mukaan iloiseen työyhteisöömme! 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen rekry@pulp.fi

Haemme asiakaspalvelijoita ja myyjiä kasvavaan promoottorien joukkoomme

Etsimme reippaita ja myyntihenkisiä tekijöitä projektitöihin Suomen johtavien brändien parissa. Jos olet kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä ja olet luonteeltasi tuloshenkinen tämä työ on kuin tehty sinulle. 

Menestyäksesi tehtävissä olet tuumasta toimeen -tyyppi, jolta ei positiivista asennetta ja ongelmanratkaisukykyä puutu. Olet haka sosiaalisissa tilanteissa ja osaat vilpittömästi kuunnella asiakasta ja hänen tarpeitaan. Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtäviin. Tärkeintä on asenne ja luontainen kiinnostuksesi työstä asiakaspinnassa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työilmapiirin, jossa on draivia.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit itsesi ilmoituksemme tyypiksi täytä hakemuslomakkeemme samantien ja hyppää mukaan!

 
 Hakiessasi promottoriksi, lähetä ystävällisesti lomakkeen jälkeen vielä kuvasi otsikolla ”Pulpilaiseksi NIMI” osoitteeseen rekry@pulp.fi
en_GBEN