Kuluttajatapahtuma
Evento awards 2020

Hipan SM-kisat kauppakeskustapahtumana

Valio halusi kasvattaa PROFeel -tuotteidensa tunnettuutta. Haluttiin järjestää hauska ja huomiota herättävä tapahtuma kaupunkiympäristössä ja saada ansaittua näkyvyyttä.

Ensimmäiset Hipan Suomen mestaruuskilpailut järjestettiin kauppakeskus Kampissa. Hippaa pelattiin tarkoitukseen suunnitellulla halkaisijaltaan noin 10 metrin radalla 20 sekunnin erissä, joissa hipan oli luonnollisesti tarkoitus saada toinen kilpailija kiinni. Kisassa oli naisten ja miesten sarjat, joissa edettiin alkuerien, neljännesfinaalien kautta finaaleihin, joista voittajat korjasivat rahapalkinnot. Hipan Suomen mestaruuskisojen järjestäjänä toimi Valio, mainostoimistokumppanina Bob the Robot ja toteuttajana Pulp Agency.

Tapahtuma herätti huomiota jo ennakkoon ja ilmoittautuminen meni täyteen muutamassa päivässä. Kisojen aikana Kampin aula oli käytännössä täynnä ja päivän aikana tapahtuman näki noin 50 000 ihmistä. Tempaus kiinnitti positiivista huomiota ja sai ansaittua näkyvyyttä monissa eri medioissa. Valio PROfeel PRO CHASE Hipan SM-kilpailut palkittiin Evento Awards 2020 -gaalassa promootio/lanseeraus -sarjan parhaana.