TUI Suomi – Finnmatkat

Matkatunnelmaan messuosastolla lisätyn todellisuuden avulla

Monella alalla on viime vuosina käyty läpi perustavia rakennemuutoksia. Yksi näistä on matkailuala, jonka ostokäyttäytyminen on muuttunut tyystin. Suurin osa asiakaskohtaamisesta ja myynnistä on siirtynyt nettiin. Miten siis toimia “on-livessä” muuttunutta myyntikanavastrategiaa tukien?

Pulp loi TUI Finnmatkoille Matkamessujen hälinään ison ja rauhallisen keitaan. Messuosaston, jota ei täytettykään esitteillä ja myyntitiskeillä. Keskellä messualuetta oli tori ja jättimäinen näyttö, jonka ruudulta ihmiset saattoivat nähdä itsensä upotettuna hauskoihin lomamaisemiin. Lisättyä todellisuutta oli tuohon aikaan käytetty hyvin vähän, uutuusarvo ja kiinnostus osastoa kohtaan oli valtava. Maisemat ja hahmot isolla ruudulla loivat illuusion, että monet etelän matkoilta tutut tilanteet ovat aivan osallistujan ympärillä.

TUI Finnmatkojen osasto oli nähtävyys, johon ihmiset jonottivat. Samalla ostotottumusta ohjattiin vahvasti nettikanavaan. Harvoinpa messuilla koetaan näin liikuttavia ja iloisia hetkiä.

Finnmatkat – Matkamessut 2014

Messutapahtuma-messuosasto