Hae meille töihin

KUULEMME AINA MIELELLÄMME PULPAHTELEVISTA MYYNNIN JA MARKKINOINNIN AMMATTILAISISTA

Oletko tuottaja, promoottori tai jotain siltä väliltä ja haluat pulpilaiseksi? Alla avoimet paikkamme. Jos et löytänyt sopivaa, voit silti täyttää "Pulpilaiseksi"- hakemuksen niin olemme sinuun yhteydessä. 

 

TÄLLÄ HETKELLÄ ETSIMME AKTIIVISESTI


TUOTTAJA


Etsimme henkilöä, joka on paitsi hyvä tyyppi myös monessa liemessä keitetty “been there, done that” -tekijä. Pulp on vuonna 2002 perustettu kohtaamistoimisto. Palvelemme Suomen eturivin yrityksiä ja brändejä. Haluamme, että meillä niin yritys kuin sen henkilöstö ja asiakkaat kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti. Tällä hetkellä kasvamme sellaisella vauhdilla, että tarvitsemme taas tiimiimme lisää kaltaistamme intohimoisesti kohtaamisiin ja mutkattomaan asiakaspalveluun suhtautuvaa kovan luokan ammattilaista.

Sinä, joka janoat kyltymättömästi vastuuta, saat sitä. Asiakkaasi on monikansallinen yhtiö ja tehtävänäsi on johtaa ja valmentaa tulosvastuullisesti sekä toimistotiimiä että 120 hengen kenttätiimiä. Kenttätiimi on sijoittunut eri puolille Suomea. Kehität toimistotiimisi kanssa jatkuvasti prosesseja tavoitteiden saavuttamiseksi.


• Olet kasvanut jo suurin saappaisiin tuottajan tai projektijohtajan tehtävissä. Toisin sanoen sinulla on jo vuosien kokemus haastavien projektien itsenäisestä läpiviemisestä.
• Kykenet antamaan selkeitä ohjeita ja innostat muita ihmisiä toimimaan tavoitteiden eteen.
• Olet tuloshakuinen ja analyyttinen, suhtaudut intohimoisesti prosessien kehittämiseen ja puutut nopeasti ongelmaan mikäli havaitset sellaisen.
• Pystyt laatimaan ja hallitsemaan sekä budjetteja että aikatauluja ja myös noudattamaan niitä. Olet hyvä numeroiden kanssa.
• Tunnistat milloin on hihojen käärimisen aika puheiden sijaan.
• Hallitset sekä suomen että englannin kielen, suullisesti ja kirjallisesti.
• Sinulla on kyky operoida vaivattomasti myös paineen alla.
• Pidät useat langat samaan aikaan hallitusti hyppysissä.


Haastava, kiinnostava ja palkitseva pesti on siis tarjolla kunnianhimoiselle tuottajalle. Jos tunnistat itsessäsi yllämainitut ominaisuudet niin tartu hetkeesi, raapusta hakemus ja liity mukavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää, johtaa ja innostaa isoa tiimiä ja nähdä työsi tulokset konkreettisesti asiakkaan myynnin ja prosessien tehokkuuden kehittymisen kautta.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, aloitamme keskustelut välittömästi sopivien hakijoiden kanssa. Lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 28.2.2019 osoitteeseen: rekry@pulp.fi 

Jos ja kun haluat lisätietoja pestiin liittyvissä asioissa, tartu napakasti luuriin ja soita:

Laura Laitasalo 040 824 9099

 


TULOSTA TEKEVIÄ KOHTAAMISEN AMMATTILAISIA

Menestyäksesi Pulpilaisena olet reippaan rempseä tuumasta toimeen tyyppi, joka taitaa sosiaaliset tilanteet, on myyntiorientoitunut sekä innostunut uusista haasteista, joita työ tarjoaa. Etsimämme henkilöt nauttivat aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja edustavat brändiä kuin brändiä täydestä sydämestä. Toivomme työntekijöiltämme itsenäistä otetta työskentelyyn, loistavia vuorovaikutustaitoja sekä ennen kaikkea reipasta ja iloista asennetta. 

Tarjoamme vauhdikkaita ja vaihtelevia projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen tuntipalkkauksen sekä työilmapiirin jossa on helppo viihtyä! Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti parempiin tuloksiin. 

Hakeakseen työpaikkaa, jokaisen hakijan on täytettävä hakemuslomake alla olevan linkin kautta:

Pulpilaiseksi? Täytä hakemus tästä! 

Lähetä hakemuksen täyttämisen jälkeen vielä kuvasi osoitteeseen rekry@pulp.fi.

Laitathan viestin otsikoksi “Pulpilaiseksi NIMESI / Kuva". Näin varmistat, että olet mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätiedot: laura.laitasalo@pulp.fi 

 

 

OTA YHTEYTTÄ