Hae meille töihin

HAEMME TUOTTAJAA, JUNIOR-TUOTTAJAA JA KAHVIASIANTUNTIJOITA


TUOTTAJA


Etsimme henkilöä, joka on paitsi hyvä tyyppi myös monessa liemessä keitetty “been there, done that” -tekijä. Pulp on vuonna 2002 perustettu kohtaamistoimisto. Palvelemme Suomen eturivin yrityksiä ja brändejä. Haluamme, että meillä niin yritys kuin sen henkilöstö ja asiakkaat kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti. Tällä hetkellä kasvamme sellaisella vauhdilla, että tarvitsemme taas tiimiimme lisää kaltaistamme intohimoisesti kohtaamisiin ja mutkattomaan asiakaspalveluun suhtautuvaa kovan luokan ammattilaista.

Sinä, joka janoat kyltymättömästi vastuuta, saat sitä. Asiakkaasi on monikansallinen yhtiö ja tehtävänäsi on johtaa ja valmentaa tulosvastuullisesti sekä toimistotiimiä että 120 hengen kenttätiimiä. Kenttätiimi on sijoittunut eri puolille Suomea. Kehität toimistotiimisi kanssa jatkuvasti prosesseja tavoitteiden saavuttamiseksi.


• Olet kasvanut jo suurin saappaisiin tuottajan tai projektijohtajan tehtävissä. Toisin sanoen sinulla on jo vuosien kokemus haastavien projektien itsenäisestä läpiviemisestä.
• Kykenet antamaan selkeitä ohjeita ja innostat muita ihmisiä toimimaan tavoitteiden eteen.
• Olet tuloshakuinen ja analyyttinen, suhtaudut intohimoisesti prosessien kehittämiseen ja puutut nopeasti ongelmaan mikäli havaitset sellaisen.
• Pystyt laatimaan ja hallitsemaan sekä budjetteja että aikatauluja ja myös noudattamaan niitä. Olet hyvä numeroiden kanssa.
• Tunnistat milloin on hihojen käärimisen aika puheiden sijaan.
• Hallitset sekä suomen että englannin kielen, suullisesti ja kirjallisesti.
• Sinulla on kyky operoida vaivattomasti myös paineen alla.
• Pidät useat langat samaan aikaan hallitusti hyppysissä.


Haastava, kiinnostava ja palkitseva pesti on siis tarjolla kunnianhimoiselle tuottajalle. Jos tunnistat itsessäsi yllämainitut ominaisuudet niin tartu hetkeesi, raapusta hakemus ja liity mukavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää, johtaa ja innostaa isoa tiimiä ja nähdä työsi tulokset konkreettisesti asiakkaan myynnin ja prosessien tehokkuuden kehittymisen kautta.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, aloitamme keskustelut välittömästi sopivien hakijoiden kanssa. Lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 14.12.2018 osoitteeseen: rekry@pulp.fi 

Jos ja kun haluat lisätietoja pestiin liittyvissä asioissa, tartu napakasti luuriin ja soita:

Kari Haapalainen 040 746 4419

 

JUNIOR-TUOTTAJA


Etsimme kunnianhimoista, topakkaa ja järjestelmällistä henkilöä, jolla on tällä hetkellä jo sopivasti työkokemusta esimerkiksi projektikoordinaattorin tehtävistä, mutta henkilökohtainen vimma tavoittelee tulevaisuudessa aina vaan haastavampiin haalareihin. Pulp on vuonna 2002 perustettu kohtaamistoimisto. Palvelemme Suomen eturivin yrityksiä ja brändejä. Haluamme, että meillä niin yritys kuin sen henkilöstö ja asiakkaat kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti. Tällä hetkellä kasvamme sellaisella vauhdilla, että tarvitsemme taas tiimiimme lisää kaltaistamme intohimoisesti kohtaamisiin ja mutkattomaan asiakaspalveluun suhtautuvaa kovan luokan ammattilaista. Tuottajana laadit tapahtumien ja promootiokiertueiden budjetteja ja aikatauluja. Tehtäviisi kuuluu erilaiset osa-alueet edellämainittujen toimenpiteiden laadukkaaseen läpiviemiseen. Näitä ovat mm. henkilöstön rekrytointi, materiaalitilaukset, tilavaraukset, loppuraportointi ym. Tuottajana osallistut yhdessä muun tiimin kanssa tuotannon ideointiin ja suunnitteluun.

• Sinulla on jo kokemusta erikokoisten tapahtumien ja promootiokiertueiden läpiviemisestä.
• Kykenet laatimaan selkeitä budjetteja ja aikatauluja, noudatat myös niitä.
• Olet omatoiminen. Kun havaitset ongelman, pyrit selvittämään ja korjaamaan sellaisen ensitilassa.
• Olet hyvä tyyppi, tulet loistavasti juttuun asiakkaiden, työkavereiden ja promoottoreiden kanssa.
• Sinulla on hyvä ja selkeä ulosanti. Olet innostava keskustelija.
• Hallitset sekä suomen että englannin kielen.
• Sinulla on intohimo oppia uutta ja päämääränäsi on jatkuvasti sekä kasvaa että kehittyä ammattilaisena.
• Pidät useat langat samaan aikaan hallitusti hyppysissä.


Nyt on siis loistava mahdollisuus tarjolla kunnianhimoiselle tekijälle. Tarjoamme sinulle paitsi mukavia työkavereita myös polun kasvaa kasvua tukevien haasteiden kautta. Mikäli tunnistat itsessäsi yllämainitut ominaisuudet niin tartu hetkeen. Raapusta hakemus ja liity mukavaan joukkoomme.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, aloitamme keskustelut
välittömästi sopivien hakijoiden kanssa. Lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 14.12.2018 osoitteeseen: rekry@pulp.fi


Jos ja kun haluat lisätietoja pestiin liittyvissä asioissa, tartu napakasti luuriin ja soita:

Kari Haapalainen 040 746 4419


 

HAEMME INNOSTUNEITA KAHVIASIANTUNTIJOITA

Haemme kahvista innostuneita myyjiä kansainvälisen kahvitalon tuote-esittelyihin Mikkeliin, Lohjalle, Porvooseen, Kuopioon, Kotkaan, Kouvolaan, Poriin, Vaasaan, Joensuuhun, Lappeenrantaan, Jyväskylään, Hämeenlinnaan, Lahteen, Ouluun, Turkuun, Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle.

Työskentelet pääsääntöisesti myymälöissä erillisellä pisteellä vastaten tuote-esittelystä, myynnistä, raportoinnista sekä pisteen yleisestä siisteydestä. Etsimämme henkilöt nauttivat aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja haluavat jatkuvasti kehittyä myyjinä. Työvuoroja on tarjolla viikoittain vaihtelevasti yhdestä viiteen.

Jotta voisit työskennellä kahviasiantuntijana, tarjoamme kattavan koulutusprosessin, jonka voi useimmissa tapauksissa suorittaa omalla asuinpaikkakunnallaan. Koulutuksella varmistamme, että sinulla on tarvittavat tiedot ja pätevyys toimia kahviasiantuntijan tehtävissä.

Sinulta toivomme itsenäistä otetta työskentelyyn, loistavia vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta ja intohimoa kahvia sekä myyntityötä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta myynnistä, promootioista tai asiakaspalvelusta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, upeat työkaverit, jatkuvaa koulutusta ja hyviä etenemismahdollisuuksia.

Jokaisen hakijan tulee täyttää hakemuslomake seuraavasta linkistä edetäkseen hakuprosessissa. 

Haluatko kahviasiantuntijaksi? Täytä hakemuslomake tästä!

Muistathan lomakkeen täytön jälkeen lähettää myös kuvasi osoitteeseen rekry@pulp.fi, otsikkona "Kahviasiantuntija NIMESI / Kuva"

Lisätiedot: laura.laitasalo@pulp.fi

 


ETSIMME JATKUVASTI UUSIA PROMOOTTOREITA

Haemme koko ajan kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä ja tuloishakuisia promoottoreita.

Etsimme aktiivisia ja ahkeria persoonia, jotka saavat vietyä viestin perille vaikeissakin tilanteissa ja haastavissa ympäristöissä. Menestyäksesi promoottorina olet sosiaalinen, myyntiorientoitunut, innostunut työstäsi ja aina halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme vauhdikkaita ja vaihtelevia projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen tuntipalkkauksen sekä työilmapiirin jossa on helppo viihtyä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kuvalllinen CV osoitteeseen rekry@pulp.fi.

 


 

 

OTA YHTEYTTÄ